easytrans
zvoľte jazyk:

23. 09. 2023

Szolgáltatások

Az easyjobs.r.o. a Szlovák Köztársaság nyugati részén tevékenykedő cég, miközben együttműködik partneri cégekkel Csehországban, Magyarországon és Romániában.

Szolgáltatásokat nyújtunk e térületeken:

 • személyzeti (perszonális) szolgáltatások,
 • követelések igazgatása és behajtása,
 • ingatlanok,
 • webdesign.

Partnercégünk azos-em s.r.o. (k.f.t.) 2005-től biztosítja a szolgáltatások nyújtását verseny pályázat terén. Ügyfeleink száma/mennyisége a jótállás/biztosíték a nyújtott szolgáltatásaink minőségére.
 
Az easyjob s.r.o. (k.f.t.) átmeneti foglalkoztatási ügynökségtevékenységre szóló AA/2007/7409/15333 számú engedély birtokosa, amit Szlovák Munkaügyi, SzociálisésCsaládügyi Vezetőség (Parancsnokság) Közvetítési szolgáltatások osztálya adott ki.
 
Mi cégünk birtokosa a munkaközvetítés térítésért AA/2008/1107/3026/OISS  számú engedélynek is, amit Szlovák Munkaügyi, SzociálisésCsaládügyi Vezetőség (Parancsnokság) Közvetítési szolgáltatások osztálya adott ki.

Szolgáltatásainkon keresztül segítünk Önnek a perszonális problémaival. A munkaerő választását az Ön követelményeihez igazítjuk. Brigád-szervizünk munkaerőt biztosít Önnek alkalmazottai hosszabbidejű hiányzása esetén is. Megkíméljük Önt gondjaitól a megfelelő brigádos választásánál és a bérszámfejtési és személyügyi napirenddel.
 
Megfelelő alkalmazottak keresése és kiválasztása (recruiting)
 
Komplex szolgáltatások összegét képezi, ami a megfelelő alkalmazott megleléséhez vezet az Ön által specifikált munka pozícióra:

 1. megfelelő alkalmazottak megszólítása, melyek a mi adatbázisunkba vannak besorolva és a jelöltek megszólítása hirdetés által,
 2. interjú és pályázat elvégzése,
 3. információk nyújtása a megfelelő érdeklődőkről,
 4. az ügyfél kérésére, lehetőség nyújtása a szűkebb jelöltek közüli konkrét jelölt választására.

Személyzeti (perszonális) leasing
 
Ez a szolgáltatás lehetőséget nyújt Önnek elfoglalni azt a munka pozíciót, amely átmenetileg felszabadult, de hosszabb munka pozíció elfoglalására is fix időkerettel. A személyzeti leasinggel a következő előnyökhöz jut:

 1. bérszámfejtési és személyügyi napirendtől való megkímélés,
 2. alkalmazottak felvételével és elbocsájtásával járó nehézségek eltávolítása,
 3. rugalmasság az adott munka pozíció újra elfoglalásánál,
 4. lehetőség az alkalmazott átvétele az ügyfélhez munkaviszonyba.

Brigád szerviz
 
A brigád szerviz az ügyfeleknek azokon az előnyökön kívül, amik jellemzők a személyzeti leasingre, a következő előnyöket kínálja:

 1. alkalmazottak létszámának átmeneti megnövelésének lehetősége szezonmunkáknál, ünnepek, hétvégék és éjjeli műszakok alatt,
 2. alkalmazottak biztosításának lehetősége alkalmi munkáknál.

Együttműködés

 1. Az együttműködés alapja megállapodás megkötése szolgáltatások nyújtásáról, miközben a megrendeléssel megerősíti igényeit a az alkalmazottra és a munka pozícióra,
 2. következik  a leasing alkalmazott vagy brigádos keresése és kiválasztása,
 3. az Ön döntése után az alkalmazott felvételéről, munkaszerződést írunk vele alá, brigádossal megállapodást a Munka Törvénykönyv megfelelő rendelkezései alapján,
 4. hónap végén vagy pedig az átmeneti foglalkoztatás végén bejelenti az adatokat az elvégzett munkáról az átmenetileg beosztott alkalmazottról (e adatok alapján lesz kifizetve az ő bére),
 5. megkapja az átmenetileg kirendelt alkalmazottra szóló számlát (többnyire havonta, 7 napig való esedékességgel),
 6. recruiting esetén az együttműködés feltételeit analógia útján alkalmazni, a szerződési díjat e szolgáltatásért a munkaszerződés aláírásánál a kiválasztott jelölttel, kell megtéríteni,
 7. a perszonális leasing és a brigád szerviz ára függ a munkaerő – piac aktuális helyzetétől és az átmenetileg kirendelt alkalmazott munka pozíciójától,
 8. a kirendelt alkalmazottnak nyújthatunk darab-bért a munkaadó követelményei szerint.

Rugalmas hozzáállással az üzleti partnerek követelményeihez, magas hatásfokot ér el nálunk a követelések igazgatása és behajtása. Fennálló követeléseket kérdéseinek megoldását hosszútávon nyújtjuk. Ügyfeleinknek bebiztosítjuk:

„Behajtás előtti” békéltető eljárás

„Behajtás előtti” békéltető eljárás lehetőséget nyújt az adósnak, még az előtt, hogy a hitelező felmondta volna a szerződést, ahhoz hogy az adós „önként” törlesszen. A mi feladatunk:

 • hangsúlyozni az adósnak a lehető jogi és tényszerű következményeit a kötelezettségek elmulasztásának és megtudni fizetésképtelenségének az indokát,,
 • megállapodást kötni a hitelfelvevővel az adósság folyamatos törlesztéséről (cégünk és a hitelező megállapodása alapján) és ellenőrizni a megállapodásban lévő feltételek betartását.

Specializált intézmény részvétele általában jó fizetési fegyelemmel jár a hitelfelvevőnél.

Követelések peren kívüli behajtása és beszedése

Cégünk igazgatja, behajtja és beszedi az esedékes (lejárt) és jogilag indokolt követeléseket. Adatfeldolgozó rendszerünk segít hatásosan megoldani sok esetet. A behajtó eljárás folyamatát az üzleti partner beadott igényeinek alapján alkotjuk. A behajtó eljárás kidolgozásánál –partnereink feltételei alapján – figyelembe vesszük a követelés típusát, korát, összegét, feltételeket és az egyes esetek specifikációját.

„Öreg (lejárt)” követelések behajtása

Igazgatásba fogadunk olyan követeléseket is, melyek kora meghaladta a 360 napot, ill. nem behajtott követeléseket, melyek már más behajtó/beszedő cégnél voltak behajtásra. E követelések igazgatásánakösszidőtartama120-200 nap. Ez alatt az eljárás alatt igyekszünk, a partnerrel megegyezett feltételek alapján, megállapodást kötni az adósság törlesztéséről az ügyféllel.Figyeljük a megállapodás (fokozatos adósság törlesztéséről )feltételeinek betartását. A behajtó eljárás alatt kapcsolatba lépünk az ügyféllel legalább levélben, telefonon keresztül és személyesen is.

Jogi (peres) követelések behajtása

Jogi (peres) követelések behajtása magába foglalja kötelesség elrendelése a kötelék teljesítéséről szóló bírósági döntés (ítélet, fizetési meghagyás) kiadásának bebiztosításától egészen a végrehajtó eljárás elvégzéséig, együttműködve a mi ügyvédi irodánkkal és végrehajtónkkal. A peres behajtást kombináljuk a békéltető behajtással, és emellett szakértőink kellő teoretikus ismeretekkel és praktikus tapasztalatokkal rendelkeznek a helyzet peren kívüli megoldásának lehetőségeinekértesítésével, felvilágosításával és az ügyfél meggyőzésével.

Követelések felvásárlása

Cégünk foglalkozik követelések felvásárlásával is, főleg követelések összességével, de egyéni követelésekkel is, többnyire a beszámolás intézménye alkalmazása céljával.

Követelés hitelképességének meghatározása

Cégünk tanácsadást nyújt követelések adás-vételénél, egyéni eladásnálde összességükben is. Foglalkozunk követelések hitelképessége elemzésének megállapításával és elkészítésével, nagyrészt csődben lévő cégek ellen. Bebiztosítunk:

 • követelések átengedése térítésért közvetítése,
 • követelések átengedése és beszámítása,
 • az adós vagyonára kijelentett pályázat (csődeljárás)javaslatának beadása,
 • követelések érvényesítése csődeljárásban,
 • cégek likvidálása,
 • alternatívák kidolgozása követelések felszámolására,
 • döntések felgyorsítása választott bíróságon keresztül.

Ingatlanok

Az os-em, s.r.o. céggel együttműködve dolgozunk az ingatlanok területén is és ez a cég segít nekünk a jogi és tanácsadó tevékenységben is.

Webdesign

A pixa.sk céggel együttműködve ügyfeleinknek internetes prezentációkat is készítünk.

Kérésére elküldjük Önnek az árlistát és a szolgáltatások csomagját.

Több információhoz juthat a cég második weboldalán www.easyjob.sk

Podnikateľov aj v roku 2014 čaká množstvo povinností z pohľadu vzťahu k štátnym inštitúciám. Prinášame prehľad dôležitých dátumov v roku 2014 pre právnické a fyzické osoby.

rýchla kalkulácia