easytrans
zvoľte jazyk:

23. 09. 2023

Rólunk

Easyjob s.r.o.(k.f.t.) cég 2007 óta működik a Szlovák piacon, amikor február 17.-én  volt bejegyezve  a Cégjegyzékben a Kerületi bíróságon Nyitrán. A cég kezdeti aktivitásai közé tartozott az alkalmazottak személyi lízingje és munkaközvetítés térítésért. Partnerek együttműködésével ingatlanok területén is vállalkozott. Ezekhez a tevékenységekhez hozzákerült a faktoring és forfaiting terén - követelések igazgatása és behajtása terén.

Az easyjob s.r.o. (k.f.t.) átmeneti foglalkoztatási ügynökségtevékenységre szóló AA/2007/7409/15333 számú engedély birtokosa, amit Szlovák Munkaügyi, Szociális és Családügyi Vezetőség (Parancsnokság) Közvetítési szolgáltatások osztálya adott ki.

Mi cégünk birtokosa a munkaközvetítés térítésért AA/2008/1107/3026/OISS  számú engedélynek is, amit Szlovák Munkaügyi, Szociális és Családügyi Vezetőség (Parancsnokság) Közvetítési szolgáltatások osztálya adott ki. 2010-től a cég kiterjesztette tevékenységeit a közlekedés és a logisztika területére is.

A nemzetközi áruszállításban 2010 augusztusától dolgozunk, de az új csoportunk 20 évnyi tapasztalatra tekint vissza.

A cég a nyitrai Kerületi bíróság Cégjegyzkében van bejegyezve, szakasz: Sro, betétszám 19479/N.

Az összes dokumentumot a cégről, mint a Cégkivonat, biztosítás, bizonyítvány, kereskedelmi engedély, pont itt nézheti meg.

Dokumentumok:

Osvedčenie o živnostenskom oprávnení  Živnostenský list  Živnostenský list Výpis z Obchodného registra Výpis z Obchodného registra
         
 IČ PDH CMR biztosítás CMR biztosítás CMR biztosítás CMR biztosítás
         

 

Podnikateľov aj v roku 2014 čaká množstvo povinností z pohľadu vzťahu k štátnym inštitúciám. Prinášame prehľad dôležitých dátumov v roku 2014 pre právnické a fyzické osoby.

rýchla kalkulácia